Вижте асфалтирането на „Царица Йоанна“ /снимки/

Асфалтирането на пътното платно по площад "Царица Йоанна" днес ще продължи до 20 ч.

Както вече burgasdream.com съобщи - въведена е реорганизация на движението в участъка от ул. "Александровска" до ул. "К. Фотинов". При първия етап от асфалтирането е затворено северното платно, а движението на автомобили ще се извършва двупосочно по южното.

На втория етап автомобилите ще преминават по северното платно. Автобусната спирка ще бъде преместена пред входа на жп гарата.

Днес е интензивен трафикът по бургаските улици. Потокът от автомобили е в посока от големите комплекси към центъра на града. Пътните настилки са сухи, видимостта е добра.

Продължават ремонтни дейности във връзка с изпълнението на проекта за интегриран градски транспорт на Бургас. По кръстовището на бул. „Янко Комитов” и бул. "Проф. Яким Якимов" в Бургас се извършват ремонтни дейности във връзка с изграждането на кръгово движение.

Ремонт има и на надлеза на ул. „Индустриална”. Автогара „Юг” и районът около нея остават затворени заради ремонт, като началната спирка на автобусните линии е изместена на Автогара "Запад".

Добавете коментар


Защитен код
Обнови