Бизнесмен наръга с нож свой работник в спор за заплатата

Несебърски бизнесмен е намушкал с нож свой работник, след скандал между двамата за заплатата.

За инцидента станало ясно след подаден сигнал на 2 октомври в 17.47 ч. в Районно управление – Несебър. Местопрестъплението е частна складова база, разположена в несебърската промишлена зона «Възраждане».

Собственикът – Д.Д., 53-годишен от Несебър и бившия негов работник – П.П., 38-годишен от с. Кошарица се скарали за последната заплата. Дошлите на място полицейски служители установили, че по двата автомобила, паркирани в обекта са нанесени материални щети, като едно от стъклата на офис-помещенията е било счупено.

По единия автомобил и по земята са забелязани петна кръв. Около 18.10 ч. в Районно управление – Несебър се явил П.П., който заявил, че след възникнал спор за работна заплата, е намушкан с нож в дясната част на гърба, в близост до рамото, от бившия си работодател Д.Д. Пострадалият е прегледан в МБАЛ - Бургас и освободен за домашно лечение, без опасност за живота. При извършения оглед на местопроизшествието е установено, че мжду двете лица е имало физическа саморазправа. По случая е образувано бързо полицейско  производство.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови