В 4 отсечки на АМ Тракия движението е в една лента

Заради ремонти днес, 24 октомври, трафикът в 4 отсечки на АМ Тракия се осъществява в една лента.

Временно е ограничено движението в изпреварващата лента при км 194 на АМ „Тракия“ в двете посоки поради почистване на пътното платно. Трафикът се осъществява в активните ленти. Шофьорите е необходимо да карат с повишено внимание и съобразена скорост, като спазват указанията на "Пътна полиция".

До 18 ч. днес движението от км 38 до км 40 на АМ „Тракия“ в посока София се осъществява в една лента поради монтаж на мантинели. Ограничено е движението в изпреварващата лента, трафикът преминава по активната лента. Участъкът е сигнализиран с пътни знаци.

До 18 ч. днес движението от км 44 до км 46 на АМ „Тракия“ в посока Бургас се осъществява в една лента поради монтаж на мантинели. Ограничено е преминаването по изпреварващата лента, движението се осъществява в активната лента. Участъкът е сигнализиран с пътни знаци.

До 18 ч. днес движението при км 30 на АМ „Хемус“ в посока Варна се осъществява в една лента поради ремонтни дейности на асфалтовата настилка. Ограничено е движението в изпреварващата и активната лента, трафикът преминава по аварийната лента. Участъкът е сигнализиран с пътни знаци.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови