Два пожара в Приморско и един в Поморие

Три пожара са избухнали по Южното Черноморие вчера, съобщиха днес от МВР. Двата са в Приморско, а третият – в Поморие.

В 05.10 ч. в Районно управление - Приморско е получено съобщение за пожар в плажен бар «Туинс», разположен на Южния плаж в Приморско, при който частично обгоряла дървената ламперия на бара, кафемашина, част от метална конструкция и част от покривен винил. 

Вероятна причина за инцидента е късо съединение в ел.табло, захранващо заведението. Работата по случая продължава от служители на Районно управление - Приморско.

В 14.46 ч. в Районно управление - Поморие е получено съобщение за пожар в кухнята на ресторант «Сънрайз» в комплекс «Феста Поморие Ризорт», разположен на поморийската улица «Княз Борис I», стопанисван от частна фирма с управител 45-годишна поморийка. 

Огънят е потушен от един противопожарен автомобил и четирима огнеборци. При извършения оглед не са установени данни за умишлено запалване. Причините за пожара, както и стойността на нанесените материални щети, са в процес на изясняване от служители на Районно управление – Поморие.

В 15.40 ч. в Районно управление - Приморско е получено съобщение за пожар на ул. «Васил Априлов» в с. Веселие, общ. Приморско, обхванал сухи треви и храсти пред двор на необитаема къща. 

Огънят е потушен от екип на  РСПБЗН - Приморско, като е установено, че изгоряла тревна площ с размер около 10 кв.м. От инцидента няма нанесени имуществени вреди. Причините за пожара са в процес на изясняване.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови