Руснаците: В България всичко е добро!

Въпреки обезценяването на рублата, руснаците все пак решават да инвестират в придобиването

на недвижим имот в България. Това стана ясно по време на най-голямото специализирано изложение за недвижимости в България, което се проведе на 13 и 14 февруари в Москва. Ежегодно то се посещава от над 5000 потенциални купувачи.

Според руските купувачи – в Бългаия всичко е добро.

„Преките ни наблюдения от това изложение са, че руският интерес към имоти в България продължава да е налице. Дори и да има отдръпване и изчакване, руснаците определено харесват страната ни за покупка на имот и свой втори дом, тъй като за тях България е единствената страна с дружески народ, която може да им предложи перфектно съчетание от качество на обслужване и имоти на невероятно ниски цени, без конкуренция от нито една друга държава”, споделят от компанията „Бългериан Пропертис”, представила предимствата на зимните ни курорти в Боровец, Пампорово и Банско.

Анкета проведена от компанията сред посетителите показва, че руснаците харесват всичко – и климата, и хората, и историята, и природата. Друго предимство е сходството в езиците: „И ние ги разбираме, и те нас. Комфортно се чувстваме, тъй като манталитетът ни е близък”, казва посетителка на изложението.

За руските граждани България си остава отлично място за покупката на втори дом. Много от тях се местят за постоянно в родината ни, „тъй като намират нещо свое, което е близко до сърцата им и ги кара да се връщат тук отново и отново”, коментират от компанията.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови