Ново предприятие отвори врати в Индустриален и логистичен парк - Бургас

Ново предприятие отвори врати в  Индустриален и логистичен парк Бургас. Компанията е от сферата на хранително-вкусовата промишленост, с основна дейност преработка на месо и месни продукти.

На официалното откриване на предприятието присъстваха представители на местната власт, бизнеса, други инвеститори в логистичен парк, партньори и клиенти на фирмата. От ръководството на парка изразиха задоволство от факта, че пореден инвеститор стартира дейност в бургаската индустриална зона, като се очаква още няколко предприятия да открият своите обекти до края на годината.

Новият обект на дружеството "СТИБ 2" ООД е оборудван изцяло с немска техника, като покрива най-високите европейски изисквания за този бранш. В помещението са внедрени производствена и складова част с хладилни системи от най-висок клас, както и административна офис част - задължителна в съвременния бизнес.

Предприятието е разположено върху 800 м2 разгъната площ, осигурени са работни места за експерти от хранително-вкусовата индустрия. 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови