Индустриален и логистичен парк Бургас с Наградата на германската икономика /видео/

"Индустриален и логистичен парк Бургас" АД бе удостоен с Наградата на германската икономика в България в категорията за "Малко и средно предприятие". Тя се връчва от Германо-Българската индустриално-търговска камара.

Наградата прие Георги Кузманов - изпълнителен директор на Индустриален и логистичен парк - Бургас. Връчи я президентът на ГБТИК - г-н Тим Курт.

"2020 г. беше изпълнена с предизвикателства и трудности, но в разгара на всяка криза се крият възможности за добрите мениджъри", заяви по време на церемонията д-р Митко Василев, председател на Германо-Българската индустриално-търговска камара.

Награди бяха връчени в четири категории - "Голямо предприятие", "Малко и средно предприятие", "Социален ангажимент" и "Стартираща компания".

"Използваме възможността да благодарим тук и сега на всички фирми, които устояват на предизвикателствата в тези трудни времена и въпреки всичко успяват да постигат успехи", каза още д-р Василев.

* При разкрити повече от 800 работни места, 35 компании са закупили терени в Индустриален и логистичен парк - Бургас - от тях 24 обекта са завършени. Това са малки и средни предприятия с разнородна дейност. 

В момента се прокарват комуникациите за втора фаза на Индустриален и логистичен парк - Бургас - 600 декара на входа на к-с "Меден рудник". Има и вече заявен инвестиционен интерес към нея. Наличието на жилищния комплекс близо до територията е голям плюс, защото с населението си от десетки хиляди души, повечето в млада възраст, той може да предложи разнообразни кадри на бъдещите работодатели.    

 

 

 

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови