Eто кои са в журито на Burgas Business Awards

Близо 40 фирми от Бургас и региона участват в номинациите за бизнес награди Burgas Business Awards. 

Комисия от десет членно жури ще разглежда кандидатурите на всяка една от фирмите и ще ги оценява. В състава на експертната комисия влизат представители на държавни институции и експерти в различни сфери на бизнеса от цялата страна. 

Във второто издание на наградите Burgas Business Awards в качеството си на жури се впуска Стамен Янев заместник-председател на надзорния съвет на Българската банка за развитие и бивш заместник-министър на икономиката в периода 2020-2021 г.

Друг експерт с дългогодишен опит в управленското консултиране също е жури в номинационното издание. Това е Иво Баев, който през последните четири години е мениджър на най-големия проект в България в областта на науката - „Национален център по мехатроника и чисти технологии“ с водещ партньор Институт по обща и неорганична химия към БАН.

Своите оценки като жури в проекта Burgas Business Awards ще дава и Венета Димитрова, която притежава над 20- годишен опит в сферата на търговското право, облигационно и трудово право. През последните, вече 13 години, Димитрова е длъжностно лице по регистрацията по Закона за търговския регистър и регистъра на юридическите лица с нестопанска цел в Агенцията по вписванията.

Своето експертно мнение и оценки в номинационното издание Burgas Business Awards ще дава създателя и управител на най-голямата компания за лекарствоснабдяване в България - „СТИНГ ФАРМА“ Аделина Любенова.

Обичаната от бургазлии радио водеща, гласът на Дарик радио Бургас Дияна Бедросян също заема своето място в състава на журито, което ще оценява най-добре развиващите се компании в Бургас и региона. До нея се нарежда и Дияна Кадийска, експерт-финансист, представител на Пощенска банка.

Трима известни медици се заеха с нелеката задача да бъдат жури в проекта Burgas Business Awards. Това са д-р Ивайло Петров- сертифициран ортодонт. Член  е на Европейската ортодонтска организация ЕАS (European Aligner Society). Член е на БАЕС (Българска Академия по Естетична Стоматология). Създател и управител на дентална клиника Smile Point в София. 

До него се нарежда д-р Петрана Каляшева, която е известен дермато-венеролог с над 25- годишен опит. Един от основателите и създатели на на частен медицински център „Дерма София“. Административният директор на МБАЛ „Сърце и мозък“ в Бургас, д-р Лидия Стефанова също е част от журито в наградите за бизнес в Бургас.

Най-младата дама, която ще оценява номинираните във второто издание на Burgas Business Awards е Николет Зайчева. От 2012 г. тя активно е ангажирана в търговската дейност на ВИ „Тера Тангра“, която е собственост на баща и Емил Зайчев и неговия съдружник Робърт Станев.

Церемонията по награждаване ще се проведат на 16 февруари от 19.00 ч. в конферентния център на хотел „България“.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови