Директорът на ЮИДП поздрави служителите на МВР

Инж. Димчо Радев, директор на Югоизточно държавно предприятие ДП - гр. Сливен поздрави служителите в структурите на МВР по повод Празника на Българската полиция - 8 ноември:

Уважаеми госпожи и господа, ръководители и служители в структурите на МВР,

Скъпи сънародници,

Позволете ми да Ви поднеса искрени благопожелания и най-сърдечни поздрави по повод Празника на Българската полиция - 8 ноември и един от най-големите есенни християнски празници – Архангеловден!

На този ден приемете моите най-искрени пожелания за здраве, късмет и благоденствие. Волята и професионализмът, с които всички Вие, доблестни мъже и жени, ежедневно служите на гражданите на страната ни, посветени на своя дълг да осигурявате тяхната безопасност и спокойствие, като без колебание пренебрегвате личните си нужди и желания, са достойни за преклонение и почит!

На онези от Вас, за които днес е и личен празник, желая да носят с гордост и достойнство имената си! Желая да постигнете всички Ваши лични цели и професионални намерения, и да изживеете много мигове на радост, споделени с близките до сърцето Ви хора!

Нека Св. Архангел Михаил винаги бди над Вас, да Ви пази от беди и да Ви помага да се справяте с предизвикателствата на ежедневието!

Честит празник!

инж. Димчо Радев

Директор ЮИДП