Бургаските брокери отбелязаха успешна година на коледно парти /снимки/

Брокерите от бургаските агенции, членове на НСНИ /Национално сдружение Недвижими имоти/ отбелязаха една успешна година на бляскаво коледно парти.

По традиция коледния им купон бе в грандхотел Приморец. Сред разкоша на обстановката и на менюто, брокерите празнуваха и 26-годишнината от създаването на браншовото си сдружение. Тортата бе синя като морето, а върху й беше построена къща – символ на дейността им.

Признание от колегите си и грамота получи Румяна Георгиева, член на УС на НСНИ.

Обявени бяха новите членове на НСНИ – Бургас, както и тези, които възстановяват членство. 

Брокерите бяха поздравени от нотариус Милена Илчева – почетен гост на събитието. „Колкото са точките на роклята ми, толкова сделки да имате през 2019 г.“, пожела тя.

Поздравление бе получено от председателя на УС на НСНИ Добромир Ганев.

На коледното парти бяха събрани 1060 лв. дарения за децата в неравностойно положение.

Купонът продължи със забавни игри, томболи и много танци. След полунощ брокерите се вихриха в нощния бар.

НАЦИОНАЛНО СДРУЖЕНИЕ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ е най-голямата българска неправителствена браншова структура в сферата на посредничеството при сделки с недвижимите имоти, с международно признат авторитет и дългогодишна история.

НСНИ е една от най-старите и най-активни браншови организации    в страната. Традициите и стандартите във взаимоотношенията, създадени през годините, са в основата на авторитета й. Всеки член на НСНИ през тези 26 години е доказал висок професионализъм, стремеж към усъвършенстване и развитие.

Единствено членовете на НСНИ - преди 26 години доброволно се подложиха на самоконтрола на Етичния кодекс - най-висока гаранция за отговорността към обществото.

Текст и снимки: Ирина ГЕНОВА