Има ли ръст при сделките с имоти в Бургас?

Кои са най-търсените жилища в региона на Бургас и има ли ръст при сделките там? Ще научите отговорите на предстоящата бизнес закуска на Imoti.net. 

Дискусията ще се проведе на 17 септември, от 10 часа, в Хотел Приморец Бургас.

В каква посока се движат цените на имотите в Бургас и региона, кои са най-търсените имоти, какъв е делът на сделките с жилищен кредит и какви са прогнозите за развитие на черноморския град? Това са част от темите на бизнес закуска на Imoti.net, която ще се проведе в морския град на 17 септември, от 10 часа, в Хотел Приморец Бургас.

По време на дискусията брокери ще дадат данни за пазара на имоти в Бургас през първото полугодие на 2019 година – кои са били най-търсените жилища, в кои райони и какви суми са били склонни да платят купувачите, за да се сдобият със собствен дом.

Участниците в бизнес закуската ще се фокусират и върху финансирането на имотните сделки. Експерти ще коментират възможностите за партньорство между банки, кредитни посредници, брокери и клиенти.

Бизнес закуската в Бургас е част от проекта „Годишни награди на Imoti.net”, който насърчава добрите практики в сектора и, който се осъществява с генералното партньорство на Пощенска Банка и подкрепата на Теленор, Бокони и Realtor Assitant Pro.

През 2017 година Imoti.net, който е част от Investor Media Group – втората по предпочитане онлайн медийна група сред потребителите в България по данни на Gemius, обнови дизайна и функционалността си, с което направи още една крачка напред в разграничаването между качествените и некачествените обяви за имоти.

Мисията на сайта е да подкрепя коректните участници в имотния бизнес, така че потребителите на техните услуги да могат да правят правилен избор в свой интерес по всяко време. В полза на потребителите Imoti.net стартира и поредицата „Доверен брокер“ със съвети за разграничаване на коректните и некоректни посредници при сделките с имоти.