ЧСИ продава хотел Корона на Йонко Бакалов

Имотът е с начална тръжна цена близо 18 млн. лв.

Хотел Корона /Фламинго/ в Слънчев бряг е изкаран на публична продан от частен съдебен изпълнител Ивелина Божилова, научи meduzata.com.

Начална тръжна цена на имота е 17 886 292 лв.

Продават се - поземлен имот с площ от 4 844 кв.м ведно с построената в имота сграда, представляваща: хотел “Корона” /Фламинго/ - блок А, блок Б и блок В, с обща разгъната застроена площ 12 843 кв.м.

Недвижимият имот е собственост на Феникс 99 ООД, а дружеството е на  Йонко Бакалов /бивш съпруг на Малина Стратиева, бивш изпълнителен директор на държавното дружество „Слънчев бряг“ АД/.

Взискател по изпълнителното дело е Лето Инвестмънт АД, встъпил в правата на ОББ.

Огледи се правят и оферти се подават от 18 октомври до 18 ноември. Обявяването на търга е от 11.45 ч на следващия ден – 19 ноември в Несебърския районен съд.

Блок „А” и блок “Б” се състоят от котелно, бойлерно и машинно помещение в приземен етаж, ресторант, лоби бар, 4 офиси, конферентен блок, 4 магазини за промишлени стоки, един магазин за пакетирани захарни изделия, амбулатория за индивидуална практика за първична стаматологична помощ, амбулатория за индивидуална практика за специализирана медицинска помощ на партера; 138 хотелски стаи и един хотелски апартамент и пет хотелски етажа и скай бар на седми етaж, открит басейн с бар 

Блок „В” се състои от фризьорски и козметичен салони, кабинет за масажи, фитнес зала, фитнес зала със сауна; 2 магазини за промишлени стоки, лекарски кабинет на първи етаж, 50 хотелски стаи.

Текст: meduzata.com