В Бургас: Продават таван без WC за 70 000 евро

Собственици на жилища в Бургас сънуват как ще забогатеят за една нощ.

Всеки ден нови и нови оферти шокират или разсмиват кандидат-купувачите.

След като таванска стая /подпокривно пространство/, в която човек трябва да стои наведен заради скосовете, с локация жк Възраждане, се продаваше за 64 000 евро, сега има нов рекордьор.

Таванче без баня и тоалетна в жк Братя Миладинови, строителство 1988 г. се предлага срещу 70 000 евро. Стаята е на 6-ти етаж, без асансьор.

Площта е 36 кв.м, заедно с терасата, която е остъклена, което прави близо 2000 евро за квадратен метър. За колоната по средата на помещението изобщо не споменаваме.

Упоменато е, че по нотариален акт няма WC, но има обща тоалетна на етажа, която се ползва заедно с друг собственик, който обаче обитавал помещението си само през лятото.

Всичко това, ако не беше трагично и безумно, щеше да е смешно. Напомня една, казват истинска, случка от началото на миналия век в Созопол. 

Жени се едно местно момче за момиче от друг град и една комшийка обяснява на тъщата: „Много добро момце зехте, сватя. Всицко има – къста има, море има, лодка има, само нузник няма. Сере на кофа, фърга на море“.

ОФЕРТАТА ВИЖТЕ ТУК!

Текст: meduzata.com

**

Вижте новите предложения от Дом Инфо ООД:

***

Тристаен апартамент, суперцентър

***

Двустаен апартамент, точно на Борисова градина

***

Обзаведен многостаен апартамент до Борисовата градина, виж разпределението

***

Тристаен апартамент до Борисовата градина, виж разпределението

***

Многостаен апартамент, до пазара

***

За огледи тел. 0895 625 505

Дом Инфо