Собствениците полудяха: Купете си офис без WC за 96 000 €

Заради поскъпването на имотите в последните години, последвано от сънищата на продавачите, че забогатяват за една нощ, meduzata.com започна поредицата СОБСТВЕНИЦИТЕ ПОЛУДЯХА.

В тази своеобразна подрубрика ви разказваме за комичните оферти на пазара на недвижими имоти в Бургас.

ЧЕТЕТЕ ТУК!

Днес ще ви запознаем с поредната „пикантна“ оферта. 

Офис срещу община Бургас! Топ предложение на ТОП локация и ТОП цена!

Това е заглавието на обявата.

Какво се крие зад нея обаче? От приложените снимки виждаме едно позападнало помещение от хепи соца, с площ 84 кв.м, разделено на две от ПВЦ дограма.

В текста леко се премълчава липсата на WC, но пък на приложената схема истината лъсва. След разговор с брокера се уверяваме, че има тоалетна само на етажа. Затова пък цената е 96 000 евро.

„Сградата има акт 16, асансьор, видеонаблюдение. Изключително подходящ за счетоводна кантора, адвокатска кантора, за търговска дейност, консултански улуги. Офисът има нужда от освежаване“, четем в офертата.

Сега се питаме кой ще брои близо 100 000 евро за недвижим имот без WC, след като на пазара има подобни с тоалетна и баня, и то на по-ниска цена?

Дали пък продавачът не е объркал времето? Все пак сме в 21 век, а не в 19-ти.

Съвет от брокера към купувачите: 

Цените на офисите в момента са по-ниски от тези на жилищата. Причините за това са минимум три. Първата е пандемията от ковид, след която много хора останаха на хоумофис. Втората е скъпият промишлен ток, а третата – икономическата стагнация. 

До скоро!

Текст: meduzata.com

***

Вижте новите предложения от Дом Инфо ООД:

***

Тристаен апартамент, суперцентър

***

Двустаен апартамент, точно на Борисова градина

***

Двустаен апартамент, жк Братя Миладинови

***

За огледи тел. 0895 625 505

Дом Инфо