Политическа стабилност и икономическа сигурност искат хората

Потребителски рейтинг: 0 / 5

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Интервю със Севим Али, кандидат- депутат от Бургаската листа на ДПС

 

-Г-н Али, предизборната кампания е към своя край. Срещате се с много хора. Какви проблеми разкриха те пред Вас?

- Познавам проблемите на хората не само от предизборната кампания. Като лидер на младежката организация на нашата партия, аз съм постоянно сред хората. Сега беше важно както за мен, така и за всички с които се срещахме, да определим общите приоритети и заедно да очертаем пътя за решаването на най- наболелите проблеми.

На срещите идват различни хора с различни проблеми, но всички искат  да живеят по- добре,  да работят и отглеждат децата си в България. Те се тревожат от политическата нестабилност, на която сме свидетели през последните две години и се надяват,че политиците и новите депутати ще намерят верния път за управление, което да осигури спокойствие и сигурност. Те се надяват, че това ще доведе до сигурност във всички сфери на обществения живот и най- вече в икономиката и бизнеса. Мисля,че обикновените хора се измориха да слушат обещания и да чакат по-добър живот. Бизнесът също иска гаранции, че ще работи в една добра бизнес среда, където политическия разум и баланс ще са водещи.

-Кой ще е основният Ви приоритет, ако бъдете избран за депутат?

- Най- важното за мен е разработване и реализиране на политика за повишаване на жизнения стандарт и подобряване на живота на хората в малките градчета и селата. Това  правя като общински съветник вече три мандата, това ще бъде основният ми приоритет и като депутат. Важно е да бъдат защитени правата на всички граждани, като  социалната солидарност и гражданска справедливост бъдат в основата за връщането на доверието на хората към държавата и държавните институции.

- Чувствате ли подкрепата на хората, вярват ли Ви ?

- Аз съм изключително благодарен за помощта и подкрепата, която получавам от младежката и женската организация на ДПС – Айтос за организиране на предизборните срещи. Благодаря на ръководството на партията, че ми оказа такова голямо доверие.

Аз съм един от тях. Моите убеждения и моята кауза са свързани с проблемите на хората вече 12 години и нито за миг не съм забравил тяхното доверие и отговорността, която нося към тях. Надявам се че ми вярват, защото аз им вярвам. Вярвам, че с общи усилия можем да подобрим живота на нашите деца, на нашите родители и да направим България добро място за живеене за всичките й граждани.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови