Искаме младите да виждат в нас хора, които им помагат

Потребителски рейтинг: 0 / 5

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Инж. Антон Берданков, общински съветник в приемния му ден.

 

Срещаме се с Антон Берданков в приемния му ден за работа с граждани. Разказва ни, че при него идват хора с различни проблеми. Най-често по теми , за които отговаря в общинския съвет. Транспортните проблеми са част от тези отговорности. „Хората искат да се изгради нова спирка, да се направи градинка някъде или спортна площадка. Опитваме се да реагираме на тези желания, но ако те са по-мащабни се изисква повече време, защото се включва в следващия бюджет.“, казва Берданков.

Най-мащабният проект за „Интегриран градски транспорт“ ще реши много от проблемите в транспорта, според общинския съветник. Очаква се крайните квартали да имат съвсем нова транспортна схема, която ще бъде обсъждана и одобрявана по места заедно със жителите на съответните места. Постепенно ще бъдат подменени извънградските автобуси със старите градски. „Очаква се подобрение на транспорта изцяло“, категоричен беше Берданков.

Последната входирана докладна на партия ГЕРБ, която ще се разглежда на следващата общинска сесия е „Зелено начало на нов живот“. Чрез тази инициатива младите родители ще могат да засадят дръвче, което ще носи табелка с името на детето им. По този начин символично запазваме корените си.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови