Бургас е моята крепост и пълна свобода

Всички познаваме Зейнеб от телевизионния екран. Младата дама родена в Бургас, учи в ОУ „Васил Априлов” и Гимназията по туризъм. С носталгия помни красивото детство прекарано в Бургас.

Какви спомени носи Зейнеб за Бургас и какво е той за нея ще разкаже самата тя за Burgasdream.

 

Burgasdream: Бургас е град, който през годините е раждал много известни личности. Ти си една от тях. Какво е Бургас за теб?

Зейнеб:  Горда съм, че съм родена в Бургас! Късметлийка съм, че имам шанса да се родя близо до морето в град, който е дал толкова много на българската култура в лицето на не една и две значими личностности и творци. Изживях прекрасно детство, скачайки на ластик в морската градина и имам най-милите спомени. 

Burgasdream: В какво семейство си израснала? 

Зейнеб: В най-прекрасното. Родителите ми са изключително всеотдайни хора. През всичките тези години са оставили в мен усещането, че аз и моето щастие е техен приоритет. Винаги са ме подкрепяли и са уважавали решенията ми. Безкрайно ги обичам и им благодаря за всичко! 

Burgasdrеam: Къде и с кого обичаш да прекарваш свободното си време? 

Зейнеб: Обичам да пътувам, да откривам нови светове… Както в България, така и извън нея. В Бургас се прибирам поне веднъж месечно и това е мое лично време за релакс, моята крепост и пълна свобода от ежедневните ангажименти. Всички тези моменти обичам да прекарвам с най-любимите ми хора..

Burgasdream: Какво ти носи работата в екипа на „На Кафе“?

Зейнеб:  Удовлетворение и радост, че трупам опит при най-големите професионалисти в ТВ ефира. 

Burgasdream: Знаем, че в лицето на Гала намери приятел. На какво те научи тя? 

Зейнеб: Гала е неизчерпаем извор на мъдрост, доброта и отдаденост на близките си хора. Много е трудно да се посочи само едно/две неща, които съм научила, защото след всяка среща с нея, както лична, така и професионална, аз съм попила думите й. 

Burgasdream: Разкажи ни какво се случва с твоята рубрика „Мисия красота“ ?

Зейнеб: Рубриката е изключително успешна, но най-щастлива ме прави факта, че успявам да сбъдна мечтите на наши зрители. 

Burgasdream: Знаем, че обичаш да обикаляш света. Кое е най-любимото ти кътче?

Зейнеб:  Всяко местенце и къче по света носи своето очарование, своята харизма, но едно от най-вълнуващите и различни пътувания беше в Япония и Южна Кореа.

Burgasdream: Разкажи ни някой мил спомен от детсвото си.

Зейнеб: Цялото ми детство е силен и мил спомен и до днес не спирам да разказвам за него. За игрите на ластик, на стражари и апаши, на криеница…За филийките с лютеница и ожулените колене след каране на ролери в морската градина. Имах невероятно детство и се радвам, че в него отсъстваха всякакъв вид мобилни и интернет устройства.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови