Muffin Conference събра IT спецове в Бургас /снимки/

MUFFIN Conference се оказва дългосрочен успех и се разраства. Беше в Skopje, на днес е в Бургас с Muffin Conference Burgas - Infrastructure & Integration, другата седмица в Сърбия с Muffin Conference Belgrade, а в началото на април е Muffin Conference Ruse 2017".

Muffin Conference се организира от софтуерната компания „Мусала Софт”, която от 2013 г. има офис в Бургас. Лектори днес бяха софтуерни инженери от компанията с дългогодишен професионален опит в областта на Network Infrastructures, Application Servers, Deployment and Development Environments, Databases и Fault Recovery and Redundancy.

Лекции бяха изнесени от Красимир Грозданов (Integration and Infrastructure Engineer) и Александър Милков (Infrastructure and Integration Lead) ще на тема "Docker and services"; Станислава Димитрова (Integration and Infrastructure Engineer) - на тема "Automating Server Setup with Ansible"; Белчо Ботев (Integration and Infrastructure Engineer) - на тема "Advances Monitoring".

MUFFIN Conference се разраства когато Мусала Софт решава да я направи отворена за външни посетители. През 2014 г. в рамките на един ден през октомври, професионалисти от Мусала Софт представят технологични новости, които ги вълнуват и решения на проблеми, които са срещали в работата си. Без особена реклама имат над 300 посетители и отзивите от конференцията бяха изключително позитивни. Били са и изядени 1200 мъфини. За пореден път се потвърждава, че образователните инициативи са високо ценени, а хората в ИТ остават водещи в класацията за най-интелигентните и любопитните.

Muffin вече е международна конференция – с първо излизане извън границите на България в края на октомври 2014 в Скопие. И понеже гладът се оказва голям, лекциите, които не могат да бъдат проведени в рамките на форума, както и други интересни теми, които се появяват естествено, формират серия от месечни Muffin семинари.

Текст и снимки burgasdream.com