#NetProject представи новите тенденции при бизнеса в дигиталната ера /снимки/

Семинар на тема „#NetProject: Дигитална трансформация за бизнеса“ представи пред студенти в Бургас новите тенденции при бизнеса в дигиталната ера.

Събитието бе днес, 29-ти март в Университет „Проф. д-р Асен Златаров”.

Водещи специалисти от страната представиха използването на дигитални технологии за оптимизиране на процеси, подобряване на потребителското преживяване и радикалната промяна, която се изисква, за да се постигне устойчиво развитие на бизнеса в ерата на все по-високотехнологичните решения идинамичната бизнес среда.

Лекции по темата изнесоха Димитър Димитров от ERP.BG и Анастас Шопов от Team VISION Bulgaria. Свое представяне направиха Sutherland Global Services и „Индустриален и логистичен парк – Бургас“ АД. 

След това всички студенти се запознаха с иновативния партньорски модел NetProject, който дава възможност за развитие в три направления – за внедрители и дилъри на системите за управление на бизнеса на ERP.BG, както и за външни разработчици на приложения за българската платформа EnterpriseOne®.

Партньори на събитието са „Индустриален и логистичен парк – Бургас“ АД, Община Бургас, Университет „Проф. д-р Асен Златаров”, ERP Academy, Sutherland Global Services, сп. Enterprise, сп. Бизнес клуб, Uchi.bg, Pixelmedia.bg и Smartage.bg.