Гледате тук на живо лекциите по киберсигурност, които текат във Флора Бургас

Безплатни лекции по киберсигурност в момента се провеждат в Експоцентър Флора в Бургас днес.

IT  конферерцията "Киберсигурност у дома, във фирмата, в банката, магазина и на почивка - 2017 " е насочена основно към неспециалистите.

ЛЕКЦИИТЕ ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО ТУК!

Ето и програмата:

- 13.00 ч - Ежедневни практики и препоръки за защита от кирбератаки, лектор Мариан Маринов – Hackman

- 14.00 ч - Последни новости за Ransomware (криптиращи) атаки EternalBlue , WannaCry и други -  версии  - практика и препоръки", лектор Валентин Русалийски

- 15.00 ч - Киберсигурност при IoT  - може ли радиаторът да ни шпионира, някой да ни изключи бойлера или да ни блокира колата,  лектор Мариан Маринов – Hackman

- 16.00 ч - Фирмената киберсигурност  - практика и препоръки, лектор Вeселин Русалийски.

Тъй като все повече фирми и граждани се оказват пострадали от криптоатаки, IT-eкспертите ще засегнат в темите си актуалните "WannaCry ransomware", "EnglishmanDentist," "EsteemAudit," и "ExplodingCan", които са огромна заплаха. 

Мариян Маринов разяснява какви са начините да бъде източена банкова карта и как да се защитим от това. Защо картите с Pay Pass са по-лесни за източване и как да бъдат  пазени? На този въпрос също можете да получите отговор тук.

IT конференцията по киберсигурност е втора поредна в Бургас. Поради големия интерес след първата, проведена през декември 2016 г. е организирана тази, на която някои от темите ще бъдат доразвити и ще бъдат включени нови.

Допълнителна информация и програма на: http://www.it-burgas.com

Въпроси и препоръки във фейсбук групата IT BURGAS !