SOFT UNIT CONFERENCE: Останете тук! /снимки/

SoftUni в партньорство с FlyEvents създадоха събитие, което да представи потенциала на най-важната единица във всяка икономика - човекът.

Най-малката единица, която формира икономиката, те сравняват с най-малкия фрагмент от всеки софтуерен код - UNIT-а.

SOFT UNIT CONFERENCE се провежда в рамките на два дни – 28 и 29 септември в София, Paradise Center, бул.Черни връх 100.

Събитието среща хората, които търсят личностно и професионално развитие, с бизнеса и неговите нужди и дава практически казуси, позволяващи изява в търсене на най-добрите единици (units).

Вторият ден в зала №2 започна с лекцията на Ясен Янков, PaySafe - Stablecoins 101 - The what of the crypto most price-steady offering. 

Лекторът разказа за битката да се създаде не толкова рискова криптовалута чрез обвързване с фиатни депозити, но с пълната свобода на блокчейн предимствата.

Основателят на SoftUni Светлин Наков бе избрал темата: Kрипто-портфейли с множествен подпис в Ethereum. IT гуруто показа как може да се направи криптопортфейл с два и повече подписа за оторизация на транзакция.

ПРОГРАМАТА НА SOFT UNIT CONFERENCE

SOFT UNIT CONFERENCE инициира кампания под мотото:

ОСТАНЕТЕ ТУК, КЪДЕТО ВАШАТА ИСТОРИЯ ИМА ЗНАЧЕНИЕ!

Целта на кампанията е да включи и отличи компаниите, които осъзнават нуждата от нова гледна точка и различен подход към младите хора, така че те да имат причина да останат в България и да бъдат основен двигател на технологичната промяна, която се случва у нас.

За да продължи страната да расте като иновационен и технологичен център на Източна Европа, обучението, наемането и развитието на новите кадри трябва да се случва в крак с най-актуалните световни тенденции. 

Талантливите и качествени професионалисти трябва да са запознати с многобройните възможности, които съществуват в технологичния сектор у нас и да знаят, че ще могат да растат, да се развиват и не само да следят, но и да участват в създаването на иновации в световен мащаб.

Текст и снимки: meduzata.com