Ето хакерите, които правят DDOS атака за 7 лв. на час

 

За „разумно ниски цени от 7лв/час“ хакери предлагат DDOS атака на сайт, научи meduzata.com.

Самата услуга се рекламира безпроблемно в интернет, а се поръчва чрез сайта hacker-bg.com. Приема се плащане и в биткойни.

Преди броени дни бе задържан 42-годишен бургаски хакер, който /според информация на МВР/ е провел– Dos атаки срещу няколко сайта, довело до спиране достъпа до услуги на интернет-потребители.

Тази „услуга“ неотдавна е инкриминирана и вече се преследва с цялата строгост на закона.

На страницата hacker-bg.com обаче всеки може да си наеме хакер, който да изпълни определена задача. Това става съвсем лесно и анонимно. Специaлистите предлагат голям брой услуги, срещу невисоко заплащане.

Ето какво предлагат от hacker-bg.com:

Единствени в България, ние от hacker-bg.com предлагаме широка гама от хакерски услуги като разпечатка на български мобилни номера (списък с разговори и геолокация), ДДОС атаки, разбиване на пароли на профили в социални мрежи, както и разбиване сигурността на сайтове. 

Ние можем да открием всеки по всяко време. Ние можем да направим невъзможносто за Вас възможно!

В този сайт всеки може да намери помощ за:

- Хакерство в социалните мрежи – хакване на Фейсбук

- DDOS атака

- И-мейл хакерство - хакване на АБВ поща

- Разпечатка на мобилни телефони - А1, Теленор, Виваком - в разпечатката има опис на геолокация на всеки проведен разговор.

- Oткриване на парола на администратор – „Брут форс атака“ 

- Уебсайт хакерство 

- Премахване на "ненужна" или компрометираща информация

- Заключване на име на домейн

Една от нашите най-силни страни е масираната атака. Така, мулти-гигабитната DDOS атака на средната мощност създава проблеми не само за жертвата, но и за целия център за данни, където се намира ресурсът на жертвата. 

В допълнение към това, ние имаме възможността да „заобиколим” дори най-изобретателните системи за защита на хардуера срещу DDOS, като по този начин убием и последната надежда на жертвата да спаси ресурса си от атака.

Всички поръчки и услуги се изпълняват с гарантирана анонимност.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА ЧЕТЕТЕ ТУК!

ОЧАКВАЙТЕ РАЗГОВОР С ГЕОРГИ ШАРКОВ ЗА DDOS АТАКИТЕ

Текст и снимка: meduzata.com