Участвайте в СофтУниада 2019, ето как

За четвърта поредна година Софтуерният университет те предизвиква да покажеш знания и умения по състезателно програмиране на СофтУниада 2019!

За първа година СофтУниада 2019 ще се проведе в един ден. Очакваме те на 20-ти април в сградата на СофтУни!

Показвайки чудесни резултати на СофтУниада 2019 ще получиш страхотни награди и възможност за кариерен старт!

Проектът ти може да бъде съвместна разработка в екип с приятели или самостоятелно. Можеш да се съревноваваш с достойни противници, изправяйки се и срещу задачите през първия ден! Заслужи титлата “СофтУниадец“, показвайки най-добри резултати в двете категории на СофтУниада 2019!

СофтУниада е конкурс по състезателно програмиране и разработка на софтуерни проекти за ученици и студенти от цяла България. За участие в СофтУниада, има две възможни категории. Можеш да се регистрираш за участие за една от двете или и за двете:

 Състезателно програмиране 

 Уеб/софтуерни проекти 

Възрастови групи

 Младша възрастова група – до 16 години

 Старша възрастова група – над 16 години

Включи се и спечели страхотни награди:

 Специална награда “СофтУниадец” за най-добре представилия се участник в двете категории – 7 дневена екскурзия до Сан Франциско

 3 парични награди по 400 лева за победителите от категория „Уеб и софтуерна разработка“

 Стипендии за безплатно образование в Софтуерния университет

 Специална награда „СофтУниадец“ за най-добре представилия се участник и в двете категории

 Работа и стажове в софтуерни компании за най-изявените участници

 Купи и медали за всички победители в състезанието

 Тениски за всички участници

 Сувенири и подаръци за всички участници

* Специалната награда „СофтУниадец“ ще бъде дадена на участник, който не я е печелил в предишните издания на състезанието.

* Наградата включва самолетен билет, нощувки и изхраване. Наградата не включва разходи от личен характер и разходи за виза.

Регистрацията се извършва през сайта на Софтуeрния университет и е отворена до 10-ти април 2019 г. включително. Проектите се предават до същата дата на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.. Имай предвид, че до тази дата можеш да редактираш информацията, която си изпратил/а вече, като изпратиш коригираните файлове. 

По този начин ти даваме шанс да представиш най-добрата версия на своята разработка. След като се регистрираш, ще получиш имейл с допълнителна информация за това, което ти предстои.