Съдърланд с кампания за връщане на младите хора в Бургас

"Избери Бургас" е името на поредната инициатива на Съдърланд България, осъществена с подкрепата на Община Бургас.

Кампанията има за цел да представи добрите примери със служители, родом от Бургас, които са се завърнали и реализирали успешно в родния град.

За старта на "Избери Бургас" Съдърланд България се срещна с млади хора, които след завършване на образованието си се завръщат и започват или успешно продължават своята кариера в компанията и родния Бургас. Резултатът е серия от видеоклипове, заснети на емблематични за града места, с акцент върху служителите и причините за тяхното завръщане, като семейство, приятели, социална среда и кариерни възможности тук.

"Радваме се на тенденцията в последните години все повече образовани и амбициозни хора съзнателно да изберат да се завърнат и да започнат или продължат своята успешна кариерна реализация със Съдърланд в Бургас. Решихме да фокусираме кампанията "Избери Бургас" точно върху това - фактите, заради които си струва да живееш и работиш в този прекрасен град.

Видно е, че колегите, които взеха участие в кампанията, са тук, за да донесат позитивна промяна, която несъмнено ще позволи градът да става все по-добро място за следващото поколение млади хора. А ние от Съдърланд сме тук, за да ги подкрепим, като продължим да инвестираме в Бургас и предложим отлични условия за реализация и развитие", сподели Димитър Гълъбов - изпълнителен директор на Съдърланд за България.

"Благодаря на компанията Съдърланд, която за тази инициатива стъпва върху реални резултати. Познавам работата им и знам, че те действително завърнаха много млади бургазлии в родния град и днес те са техни служители. Вярвам, че през следващите години завърналите се ще станат още повече, защото в Бургас местна власт и бизнес осъзнаха общия си интерес и работят в синхрон с мисъл за бъдещето", каза кметът Димитър Николов.

Съдърланд отвори врати в Бургас през 2014 г., като оттогава до днес компанията се разраства изключително динамично, надминавайки бройката от 300 служители. 

Това, което отличава Съдърланд като водещ работодател в града, е предлагането на възможности за професионално развитие, съобразени с местната среда и особеностите на местния пазар на труда. Офисът на компанията в Бургас е разположен на комуникативна локация, предоставяща отлични условия на труд.

За 10 години в България световният лидер в трансформацията на бизнес процеси Съдърланд има разкрити 5 офиса в София, Варна и Бургас, в които работят над 2500 души. Компанията оперира в 20 държави, в които има над 60 офиса и продължава да се разраства.

Съдърланд продължава да увеличава екипа си в Бургас. Какви специалисти търси компанията, вижте тук: https://www.sutherlandglobal.bg/job-opportunities/?search_location[]=burgas.