Запишете се за новия безплатен подготвителен курс на СофтУни в Бургас

И тази година се организира безплатно обучение на СофтУни - Programming Basics в Бургас.

Курсът е подходящ за напълно начинаещи, без абсолютно никакъв опит.

Programming Basics стартира официално на 7 март, а кандидатстването е отворено за всички до 27 февруари включително. Изпитът ще се проведе онлайн на 2 и 3 май, а успешно положилите го ще продължат образованието си в СофтУни.

Занятията ще се провеждат в зала 311 на Колежа по туризъм при Технически университет проф. Асен Златаров всяка събота.

Целта на обучението е да въведе курсистите в света на програмирането по лесен и достъпен начин. Те ще могат да придобият фундаментални знания в областта и да преценят дали сферата на софтуерната разработка отговаря на мечтите им за кариерно развитие.

Курсистите ще се запознаят с основните логически концепции на софтуерната разработка, приложими за всеки един програмен език. Сред темите, които ще бъдат покрити, са - типове данни, променливи, условни конструкции, цикли и много други методи за изграждане на програмна логика.

Обучението е с цялостна практическа насоченост, като по време на лекциите на участниците ще бъдат възлагани множество практически задачи и упражнения, и ще се сблъскват с реални казуси.

Курсът е напълно безплатен, затова не пропускайте да се включите в своето приключение в света на програмирането, като кандидатствате още днес! 

За повече информация и записвания - вижте долния линк!

https://softuni.bg/apply 

Бургас е един от общо седемте града в цяла България, в които ще се проведе обучението. Останалите градове са София, Варна, Пловдив, Русе, Велико Търново и Благоевград.

***

СофтУни е проект на Светлин Наков - вдъхновител на хиляди млади хора по пътя им към професията "софтуерен инженер". 

Той има 20-годишен опит като софтуерен инженер, ръководител на софтуерни и ИТ проекти, преподавател по информационни технологии, програмиране и разработка на софтуер, ИТ консултант, предприемач и разработчик на уеб, мобилни, настолни и сървърни приложения. 

Мечтата му е да направи България силициевата долина на Европа.