IT Турнето идва в Бургас, ето интересните теми на BurgasConf 2021

Едно от най-големите събития за програмисти идва в Бургас на 31 юли и ще се проведе в Експо център "Флора". Началото на BurgasConf е 09.30, а краят - в 17.00 часа в зала № 2.

BurgasConf е една от пътуващите из цялата страна конференции, част от националното IT Турне. Те са организирани от ентусиасти с интереси в сферата на информационните технологии.

Осмото издание на събитието се организира съвместно с подкрепата на софтуерни фирми от Бургас и страната. Лекторите са софтуерни инженери, софтуерни архитекти, програмисти и др.

BurgasConf ще бъде открит с темата на Валентин Михов – „Въведение в DeFi - как да направим децентрализирана банка.“

„Automated testing of Android apps with Appium“ е лекцията, с която Светлин Наков ще ни отведе в света на софтуера за мобилни устройства и автоматизацията при тестването му.

Презентациите продължават с „Introduction to RISC-V development“ на Щеряна Шопова и „Multi-client runtime generation with ASP.NET“ на Георги Карагогов.

Мариян Маринов ще представи „Control your service resources with systemd“ – тема безкрайно интресна за системните администратори на Linux!

Накрая, но не и по важност - Димитър Минчев ще ни представи темата „Open Source Competition Programming Judge System“, свързана с техничестата част на провеждането на национални и регионални състезания по програмиране у нас!

Регистрация за събитието и подробности - http://burgasconf.com/