Конференция «Успешен дигитален бизнес» се провежда в Бургас 

На 29 април в Бургас ще се проведе второто издание на конференцията "Успешен дигитален бизнес" - форум за ноу-хау и нетуъркинг, създаден от бургазлии за бургазлии и гостите на града.

Събитието е подходящо за всеки предприемач, който иска да развие бизнеса си по-добре онлайн, независимо в коя сфера оперира компанията му.

Седем лектори от цялата страна с богат опит и професионални биографии ще представят синтезиран ноу-хау, който всеки гост на събитието ще може да приложи в бизнеса си. 

Ще бъдат представени теми като SEO, интелектуална собственост, данъчни аспекти на онлайн бизнеса, изграждане на успешна рекламна фуния, създаване на видеа, необходими ресурси при стартиране на нов бизнес в дигиталното пространство и други.

Програма на събитието:

8:30 - 9:30 ч. - Регистрация

9:30 - 9:45 ч. - Откриване

9:45 - 10:30 ч. - Боян Йорданов – „SEO основи за всеки бизнес“

10:30 - 11:15 ч. - Кристиан Василев – „Ресурсите, необходими за успеха онлайн“

11:15 - 11:30 ч. – Кафе пауза

11:30 - 12:15 ч. - Виолета Пефтичева – „Тренда видео и как да го създаваме без да сме професионалисти“

12:15 - 13:00 ч. - Любомир Любомиров – „Как съдържанието работи за бранд реномето. - Video Case Study“

13:00 - 14:30 ч. - Обяд

14:30 - 15:15 ч. - Виктор Стоилов – „Как да изградим рекламна фуния за бизнеса си“

15:15 - 16:00 ч. - Христо Петров – „Данъчни аспекти на онлайн бизнеса“

16:00 - 16:15 ч. – Кафе пауза

16:15 - 17:00 ч. - Жени Ганчева – „Интелектуалната собственост и други правни предизвикателства на съвременния бизнес“

17:00 - 18:00 ч. – „Представяне на решения по казусите“

19:00 ч. - „Cocktail & Networking“

Digital Sea, които организират и нетуъркинг срещи на бургаския бизнес два пъти месечно, поемат ангажимент, че акцентът е върху полезността за всеки бизнес. Реално това обещание е надхвърлено още преди началото на събитието, тъй като освен за бизнесите, полза ще има и за бъдещите дигитални маркетолози, които се обучават в Бургас.

Два отбора студенти, съответно на Бургаски свободен университет и Университет "Проф. д-р Асен Златаров", заедно с помощта на лекторите, в отделна зала по време на събитието, ще решават реални казуси на бизнеси. В края на конференцията в отделен панел те ще представят своите стратегии пред гостите.

Конференцията ще приключи с нетуъркинг коктейл, на които представителите на бизнеса, лекторите и специалисти от дигиталния бранш да могат да обменят контакти и добри бизнес практики.

Събитието се провежда с подкрепата на Община Бургас, Индустриален и логистичен парк – Бургас, КРИБ – Бургас, Агенция по заетостта, tbi, БНР - Бургас, GDPR CONSULTING LTD, Сигмен милк, EscoBar.

Билетите за конференцията са налични на digitalsea.bg.