Ето как протича InfoSec SEE - най-голямата конференция за киберсигурност на Балканите

 

Най-голямата и емблематична конференция за киберсигурност на Балканите, InfoSec SEE се провежда за 15-и пореден път в България. 

Тази година форумът е в KINGS VALLEY MEDICAL & SPA HOTEL на 16-ти и 17-ти май.

Организаторите от COMPUTER 2000 Bulgaria са подготвили съдържателна и разнообразна двудневна програма. 

Лекторите, които вземат участие са висококвалифицирани и признати експерти в областта на киберсигурността в глобален мащаб. По традиция има и стотици участници от различни държави.

Основната тема на тазгодишното издание на форума е „New Horizons In Cybersecurity“. Конференцията InfoSec 2023 SEE  по традиция се провежда с подкрепата на Министерството на електронното управление. 

InfoSec SEE е мястото, където се събират най-изявените и ярки имена от индустрията, а също така и лидерите в бранша, както от България, така и от водещи глобални компании, предоставящи услуги по киберсигурност и информационни технологии, сред които Mandiant – сега част от Google Cloud, Trellix, OpenText Cybersecurity, N-able, Netwrix, Radware, Fortra, BeyondTrust,  Bitdefender и други.

Практическите примери са много ценни за аудиторията и са едни от най-високо оценяваните елементи от конференцията според анкетите, провеждани ежегодно от организаторите на формата. 

Част от презентациите са фокусирани върху разкриване на най-добрите практики в предоставянето на услуги в сферата на киберсигурността от водещите български ИТ компании: Digitall, CNSys, Nebosystems, Mnemonica, Kontrax, Lirex, Atos Bulgaria, CyberOne, SoCyber.

InfoSec SEE 2023 се провежда в хибриден формат: присъствено и с онлайн стрийминг. 

Хибридният формат дава възможност на гостите да участват в конференцията по максимално удобен за тях начин.