BurgasConf ви очаква, ето какво ще видите /снимки/

Eдно от най-значимите събития за програмисти и хора, работещи в ИТ сектора, днес гостува за десети път в Бургас.

BurgasConf е част от IT турнето, което се провежда в няколко града, и е насочена към професионалисти от практиката, изследователи, преподаватели и студенти. Лекторите са утвърдени в бранша собственици на ИТ фирми, софтуерни инженери и архитекти. 

Вече бе представена лекцията How to plan a feature на Радослав Станков – CTO и Co-Founder в Angry Building и „Как да убием и последната дискета с Open Source технологии?“ на Леон Анави, който е софтуерен инженер и open source ентусиаст.

В момента тече темата PHP and JavaScript are dead. Long live PHP and JavaScript на Христо Чонов.

Предстоят презентациите на Георги Маринов и Любомир Филипов – разработчици с 15+ години опит. Георги ще разкаже за историята, развитието и бъдещето на компютърното зрение. Любомир е Group Architect и Deputy Program Manager на програма "Polaris", част от международната софтуерна компания FFW Agency. 

Йордан Танев – Team Lead в .NET отдела на Scalefocus, и Петър Събев – CEO във Fast Lane Soft и доктор по информатика в Русенски университет, ще завършат конференцията, след което посетителите ще се отправят на афтърпарти. 

Събитието е с вход свободен и се провежда в Конгресния център. Конференцията се излъчва онлайн в сайта на събитието:

https://burgasconf.com/