Участваме за първи път на изложение за корабостроене

Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) организира за първи път българско национално участие на Международното изложение за корабостроене “Europort 2017“ в гр. Ротердам, Холандия.

В него участват 10 български производители в областта на корабостроенето и кораборемонта, който ще бъдат разположени на изложбена площ от 120 кв.м.

Панаирът е сред водещите събития за морската индустрия в света. На последното изданието на форума през 2015 г. са участвали повече от 1 100 компании и с почти 30 000 професионални посетители.

В настоящото 38-мо издание на изложбата, която се провежда между 7 и 11 ноември 2017 г. се събират на едно място водещи специалисти, лидери и експерти от областта на корабостроенето, инженерството, транспортирането и др., които ще имат възможност да представят новите технологии и иновациите в сектора, както и да обменят ноу хау. Специализираното изложение „Еuroport“ обхваща: морски транспорт, морски съдове, вътрешното корабоплаване, драгиране, риболовни кораби, военни кораби, строителни съдове, яхти, корабостроене, ремонт и реконструкция, електроника, комуникации и навигация, опазване на околната среда и спомагателни системи и други.

ИАНМСП финансира частично участието на български фирми в Europort 2017, в рамките на оборудван национален щанд, като поема част от разходите за наем на изложбена площ и цялостно изграждане на конструкцията на щанда. 

На изложението страната ни се представя от следните компании:

АПОЛОН КЛИМАТ ИНЖЕНЕРИНГ ООД

БУЛМАР СЪРВИСИС ЕООД

ВАРНА МЕРИТАЙМ ООД

ДЖАМБО ООД

ЕВРОШИПИНГ ООД

КОРАБНО МАШИНОСТРОЕНЕ АД

МАРИН АДВАНСЕД ТЕКНОЛОДЖИС ООД

ТЕВА МАРИН ЕООД

ТЕХМАШ ООД

ХИДРАВЛОН-1 ЕООД