Втората вечер на Спирита – по-бедна от към ВИП-ове (СНИМКИ)

Далеч по-бедна от към ВИП-ове се оказа втората вечер на Spirit of Burgas в сравнение с грандиозния концерт на Роби Уилямс, видя репортер на burgasdream.com.

В зоната около ресторант „Нептун” липсваха представители на едрия бизнес и важни фигури в обществено-политическия живот на държавата и Бургас.

Докато първата вечер спокойно може да се каже, че Спирита събра целия градски елит, включително министрите Лиляна Павлова и Ивелина Василева, снощи ситуацията бе малко по-различна.

ВИП-салонът на бар „Нептун” дори не успя да се напълни, а посетителите му, вместо да се наслаждават на хедлайнерите просто си вечеряха. Репортер на burgasdream.com забеляза, че председателят на общинския съвет Костантин Луков допоследно чакаше някого на входа на ВИП-а. Той бе в компанията на общинския съветник от ГЕРБ и шеф на ИАРА-Бургас Николай Иванов.

Луков впечатли със свежа тениска цвят херинга, която е изключително актуална този сезон. На метър от него бе директорът на ОДМВР-Бургас старши комисар Калоян Калоянов, който лично наблюдаваше за реда на втората фестивална вечер. Той бе в компанията на известен бургаски ресторантьор.

Автор: Стиляна Божидарова

ОЩЕ СНИМКИ ОТ SPIRIT OF BURGAS ВИЖТЕ ТУК! 

Коментари   

#1 акула пане 09-08-2015 15:47
ей, Богу! явно авторката риба нагоре от цаца не е виждала :o :o :o иначе щеше да прави разлика между херинга и сьомга :eek: плащайте им повече на тия журналисти бе, че все невидели и гладни ходят :sigh:
Цитиране

Добавете коментар


Защитен код
Обнови