Аполонията ми е много по-добра от Аполонията ти

Елитарният фест кани Ицо Хазарта на заключителния концерт

 

Празниците на изкуствата Аполония 2015 г. стартират на 28 август с премиерата „Музиката в Българското кино“, която ще представи пред публиката на най- популярния български фестивал филмовата сюита „Урок“ на режисьора Кристина Грозева и Петър Вълчанов.

За закриването на фестивала проф. Димо Димов се е спрял на нашумелия рапър Ицо Хазарта,който стана известен с парчето си, осмиващо провинциалните му колеги „Хип хопът ми е много по-добър от хип хопът ти“, както и скандалното му парче, с което директно се заяжда с шефа на ДПС Лютви Местан. Заключителният концерт на 31-то издание на фестивала е премиерен АКАГА & FUNKY MIRACLE със специалното участие на Ицо Хазарта.

Разбира се, организаторите са помислили и за хората с по- консервативен вкус,които могат да посетят концертите на Б.Т.Р или на Ансамбъл Тракия. „ Тъжни песни“ на Камен Донев и Ангел Демирев, както и концертът на Рут Колева и оркестър „Карандила“ са другите премиери на фестивала. Концертът на дует AVENUE и спектакълът „VIVA LA CLASSICA“ на балет Арабекс са другите попадения на фестивала,които ще бъдат представени на сцената на амфитеатър Аполония в Созопол.

Освен традиционните класически концерти, тазгодишното издание на Аполония представя истински празник за душата с изключителната си подборка за джаз концертите, които се представят в клуба на ОББ в курортния град.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови