Руски знаменитости инкогнито по родното Черноморие

Това, че Филип Киркоров купи няколко апартамента за себе си и един дори за Алла Пугачова в Слънчев бряг, го знае всеки.

Но че и народната актриса Надежда Бабкина, чаровната Лолита Милявска, ексцентричният Борис Мойсеев и телевизионната сватовница Лариса Гузеева, отдавна са собственици на апартаменти по българското Черноморие, се знае от малко хора, пише Шоу. 

 

В руската преса непрекъснато се появяват папарашки снимки на почиващите в България техни знаменитости. Така, например, миналата година, през юни, на български плаж беше уловен телевизионният водещ от първи канал на руската телевизия Дмитрий Шепелев. Нищо странно в това, ако в същото време жена му, популярната певица-красавица Жанна Фриске, не беше на смъртно легло.

Както стана известно, тя почина на 15 юни, докато Шепелев се разхождал по българските плажове с 2-годишния им син Платон и с придружаваща го красавица. Малко след мъчителната смърт на Жанна Фриске в Русия гръмна скандалът, че именно съпругът й е откраднал милионите, събрани от дарители за лечението на певицата в Америка. Според законите на Русия, ако певицата не се излекува и умре, остатъкът от събраните пари трябва да бъде върнат на фонда за подпомагане на други болни. Шепелев обаче, още докато Жанна бере душа, ги превръща във валута и ги вкарва в две сметки - в английска и в швейцарска банка

 

Популярната руска актриса и водеща на телевизионното предаване по първи канал “Давай поженимся“ - Лариса Гузеева, също има апетитен имот в тузарски комплекс край Бургас. Всяка година със съпруга си Игор Бухаров, собственик на верига от ресторанти в Москва, почиват в България. 

Дълбока обида, потискана дълго време, е причината изпълнителката на главната роля в класическия филм “Жесток романс“, да си купи имот в България. Когато завършвала Държавния институт за театър, музика и кинематография в Ленинград, нейната група е определена да гостува един месец в България. 

Всичките й колеги се обявяват против нейното включване в групата и тя си остава в Ленинград. А състудентите й странят от нея, защото ходи с бръсната глава, дружи с хипита и е по-различна от тях. Преглъщайки обидата, Лариса решава, че един ден ще отиде в България, и че там ще си има собствен дом. 

Днес мечтата й е изпълнена.  Лариса обича България и най-вече Черноморието. Всяка година със съпруга си са тук и още от сутринта обикалят бургаските плажове, хванати за ръцете. А миналата година в Бургас прекараха втория си меден месец.

 

Народната артистка на Русия, Надежда Бабкина, ръководителка на популярния ансамбъл “Руская песня“, дълго време е обидена на България и дори в един момент се зарекла кракът й да не стъпи повече тук. 

Затова в апартамента й години наред идва синът й Данаил Заседателев. А огорчението на изпълнителката на “Виновата ли я“ е от собствениците на луксозния комплекс “Емералд“, които непрекъснато я изнудвали за пари, за каквито предварително дори не било говорено. При последното си идване в България Бабкина им вдигнала луд скандал и се заканила, че ще ги вкара в съда. 

Още по-дръзка сцена спретнала на босовете на строителната фирма популярната певица и телевизионна водеща на предаването по първи канал “Лолита. Без комплекси“ - Лолита Милявска. Тя пристига в България с 12 години по-младия си пети съпруг - тенисиста Дмитрий Иванов, с майка си и с единствената си дъщеря. И когато вижда, че в нейното жилище са живели други хора, които дори не са си изхвърлили остатъците от храна от хладилника, буквално полудяла. Бабкина и Милявска изляха гнева си от нашенската фирма дори в предаването “Пряк ефир“ на руската телевизия.

Те разпалено обясниха как българите им искали по 7 000 евро за поддръжка на апартаментите и как на всичкото отгоре са ги отдавали под наем, докато собствениците ги няма. Огромният, вече станал международен скандал, който тръгна първо от Филип Киркоров и бе подет от “тайфуните с нежни имена“ Надежда и Лолита, в крайна сметка завърши с хепи енд - по последна информация, в комплекса най-сетне бил въведен ред.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови