Цветан Цветанов омая деца, майки и баби /снимки/

Усмихнат, галантен и чаровен, председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов

ръсеше комплименти на симпатизантки по време на предизборния рейд  в региона на кандидат президентската двойка Цецка Цачева и Пламен Манушев.

Цветанов участваше активно в организираните срещи в Поморие, Айтос, Созопол,Приморско и Царево, но не пропусна да поздрави сърдечно симпатизантите на ГЕРБ по места. Специално внимание получиха дечицата, които придружаваха своите родители на мероприятията, като някои с любопитство подаваха ръка, други срамежливо приемаха вниманието на втория в управляващата партия.

Стегнат, в добро настроение и много светски, Цветанов използва краткото време на посещенията, за да разговаря с гражданите. Видимо особено приятно му бе да разговаря с  присъстващите симпатизантки. Поздравления и комплименти получиха дамите, а Цветанов се оказа майстор в светските разговори. По-младите дами бяха по-сдържани, но възрастните искрено се радваха на вниманието му и охотно поддържаха разговора с Цветанов.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови