Новата първа дама се отказа от фриволните червени коси /снимки/

Бургазлийката Десислава Генчева заложи на класическа визия

Тя беше с черна вталена рокля до коленете, късо бяло сако, елегантни черни обувки на висок ток, черен клъч и перлена огърлица. Радева е сменила цвета на косата си, която беше тъмночервена, с кестеняв, носи и очила. 

За отбелязването на победата на съпруга си в нощта на изборите тя се появи в къс спортноелегантен костюм с цип в синята гама, който й спечели неодобрение сред медии и модни критици. 

По-рано днес специалистът по протокол и етикет Кристина Крънчева коментира, че съпругата на президента трябва да бъде "много обрана в облеклото си, усмихната и предразполагаща".

Новият вицепрезидент Илияна Йотова също избра класическата комбинация от цветове за клетвата си пред депутатите. Тя облече тоалет в бяло и черно с яка и бели перлени копчета и равни черни обувки (вижте в галерията). Йотова също вече е с по-тъмна коса.

Последните години функцията първа дама бе забравена от гражданите, тъй като съпругата на президента Росен Плевнелиев отказа да се появява на публични събития.

Медии писаха, че Радев и Генчева са се оженили през август. Той има две деца от предишния си брак  - Дарина (15) и Георги (13). Бургазлийката има голям син от брака си с Георги Свиленски. Работила е като счетоводител и пиар на ВВС.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови