Тони Димитрова пее благотворително за Ани от Бургас и Александра от Варна

Благотворителен шоу – концерт под надслов "Забавляваме се и помагаме“ предстои в Бургас със специланото участие на Тони Димитрова, а водещ на събитието ще бъде Мисис България Румяна Маринова.

Той ще е на 26 февруари в ресторант „La vie Lifestyle Club * Restaurant. Целта на проявата е да се съберат средства за лечението на две деца – Ани и Алекс. 

В благотворителният концерт ще участват групови и индивидуални изпълнители, танцови и спортни формации. Освен невероятната шоу програма, ще има БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЗАР, на който ще се предлагат уникални подаръци за 8-ми март, сувенири, бижута, картини, ръчно изработени картички и мартеници дарени и предоставени за каузата. Ваучери за спорт и масаж. От покупката на всеки артикул 100 % от сумата ще бъдат за лечението на Ани и Алекс 

Ани е от Бургас и е на 8 години. Тя страда от вроден Хипотиреоидизъм, Спина Бифида, Сколиоза, Митрален пролапс и Атрофия на Лебер. Най-тежкото заболяване е Атрофията на Лебер, от която страдат само 1% от населението на планетата. Детето е с остатъчно зрение 10%. 

Може да и помогнете чрез дарение на посочените банкови сметки: 

Банка ДСК ЕАД IBAN BG 03 STSA 93 00 00 21 02 10 03 - в лева 

IBAN BG 33 STSA 93 00 00 11 23 84 01 - в евро 

BIC: STSABGSF 

Титуляр: Ани Георгиева Михайлова Или на: PayPal account:  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. 

Александра е от Варна тя е родена на 4 април 2016 година. Тя е с рядката диагноза Фибуларна хемимелияна дясно краче – пълна липса на малък пищял и скъсен крак с деформирани глезен и стъпало. 

 

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови