Много адреналин на стънт шоуто в Бургас /снимки/

Официалното откриване на мото сезона в Бургас завърши със зрелищно стънт шоу, което показа майсторските умения на бургаските мотористи и позволи на участниците в шоуто да изпуснат парата.

Близо 20 моториста зарадваха стотиците свои фенове с виртуозни изпълнения със своите мотори, като оставиха без дъх публиката при всяко едно излизане на скоростната отсечка. Всеки един от участниците показа стил и страст със своето изпълнение и отприщи фантазията за още зрелище на Морската гара в Бургас.

Най-смелите мотористи и най-красивите изпълнения бяха възнаградени с бурни аплодисменти. Кулминацията на мото шоуто настъпи когато заедно с моторите на скоростната отсечка излезе и състезателен автомобил, чието изпълнение нажежи допълнително бензиновите страсти на Морска гара.

Някои от тях бяха изключително опасни, но организаторите на мото празника от бургаския мото клуб МС Hooligans бяха създали перфектна организация и осигурили безопасността както на публиката, така и на участниците в стънта.

Това, което ще видите тук, няма да го видите по улиците и пътищата в страната, защото всички ние обичаме високите скорости и адреналина, но опасните каскади изпълняваме на определени места, заявиха от МС Hooligans.

Снимки: Дарина Димитрова

 

 

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови