Истерия с книгата на Стан в Бургас

Фенове на влогъра се редят часове преди пристигането му в книжарница Хеликон

Влогърът с милиони гледания в YouTube Стан, известен в социалните мрежи като inStanT, днес представя в Бургас първата си книга – романът „Невидим“. 

Началото ще е от 13 ч, но от 10.30 ч десетки почитатели се наредиха да чакат пред книжарница Хеликон на площад Тройката. Ограничителни ленти пазят реда, а до часа на представянето се очаква опашката да стане от няколкостотин души, предимно тийнейджъри.

В книгата популярният сред подрастващите 24-годишен Станислав Койчев разказва историята на 16-годишно момче.

„Исках по някакъв начин да споделя свои идеи и истории с хора, които се нуждаят от тях. Самото реализиране на целия проект под формата на книга се зароди като идея отдавна – просто изчаквах точния момент, в който това да се случи и тя да бъде предадена на възможно най-много хора.“, разказва Стан. Успява да я напише само за месец.

Първият известен български влогър, който прописа – Емил Конрад, вече има три издадени книги.

Станислав завършва Икономика и мениджмънт в Националната търговска гимназия в Пловдив. Висшето си образование по мениджмънт придобива в City Univerisity of Seattle като един от студентите с най-високи резултати.

Първото му видео в мрежата е качено на 17 март 2013 г., но едва през 2016 г. преминава границата от 100 000 абонати на неговия канал в YouTube. В момента вече има над 140 000 последователи, а най-популярното му видео е с над 500 000 гледания.

Текст и снимки burgasdream.com

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови