Страшен гаф с концерта на Smokie: Возят бургаските фенове във Варна с автобуси

Волейболният клуб на „Лукойл Нефтохимик“ дава возилата, концерт в Бургас няма да има

Чутовен гаф сътвориха организаторите на шоуто на рокдинозаврите от група „Smokie“. Отмененият от 9 декември 2017 г. концерт в Бургас на „Smokie“, който трябваше да се състои на 9-ти февруари т.г. в сградата на Държавна опера – Бургас, е пренасочен за ден по-рано във Варна. 

За 8-ми фирмата-организатор „Ливлов“ ООД с представител Елена Лозанова е обещала на феновете организиран транспорт. 

Ето какво прессъобщение разпрати до медиите Лозанова:

Колеги, здравейте, 

моля да публикувате това съобщение, тъй като, поради технически причини концертът на рок легендата Smokie в Бургас на 9.02 трябва да се премести във Варна на 8.02 и хората ще търсят информация по въпроса. Необходимо е да ги осведомим бързо:

ПО ТЕХНИЧЕСКИ ПРИЧИНИ КОНЦЕРТЪТ НА РОК ЛЕГЕНДАТА SMOKIE В БУРГАС СЕ МЕСТИ ВЪВ ВАРНА

Поради неочаквани технически причини се налага концертът на рок легендата SMOKIE в Бургас на 9.02 да се премести в Двореца на Културата и Спорта във Варна на 8.02 от 20ч. За улеснение от волейолния клуб на „Лукойл Нефтохимик“ предоставят безплатни автобуси, които ще превозят всички фенове на SMOKIE от Бургас до Варна на 8.02 и след концерта ще ги върнат обратно. Вече са организирани 10 автобуса. Всеки, закупил билет, както и тези, които нямат билети все още, могат да се запишат с две имена и телефон на списък на касата на Държавна Опера Бургас, като се обадят или отидат на място, до края на деня на 7.02. В 16:30ч на 8.02 ще бъдат взети с автобус от Държавна Опера Бургас. Закупените билети важат с презаверка на касата на Двореца на Културата и Спорта Варна, а за тези, които все още нямат места, могат да си закупят на касите на ДКС, OMV, Office 1 и онлайн на Ticketpro.bg. Тези, които нямат възможност да присъстват, могат да върнат билета си на касата, откъдето е закупен от 1 до 30 март 2018г.

От днес можете да се запишете за безплатния превоз за концерта на SMOKIE във Варна на 8.02.

Билети по 30лв. и ВИП 40лв. можете да намерите на касите на ДКС Варна, Фестивален и Конгресен Център, OMV, Office 1, Orange, На Тъмно, Usit Colours и онлайн на Ticketpro.bg.

Ето какво допълниха от Държавна опера – Бургас:

Приходите от билетите, закупени на касата на операта са превеждани директно по сметка на организатора, така че възстановяване на суми може да направи само фирмата-организатор, а не самата опера. 

Днес в телефонен разговор с ръковоството на Държавна опера – Бургас представителя на фирма „Ливлов“ ООД Елена Лозанова се ангажира да осигури лице за контакт, което да разяснява на касата на операта възможностите за транспорт или за връщане на билети. 

Тъй като събитието е с външен организатор и институцията не участва в реализацията му по друг начин освен с предоставяне на зала под наем, Държавна опера – Бургас не разполага с информация за възможностите за възстановяване на суми. В случай на нужда ръковоството на операта би могло да съдейства за контакт с организатора.

 Текст: meduzata.com  

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови