Бургаските фенове на Smokie пият по една студена вода

По повод отменения концерт на група „Smokie” и невърнатите суми за билетите преди близо месец имаше вълна от недоволство.

Това стана причина бургаският обществен посредник Тодор Стамболиев да се заниае със случая. 

Ето какво написа той днес до медиите:

На 14 март 2018 г., в отговор на  мое запитване, получих на електронната поща от „ЛИВЛОВ“ ООД организатор на концерта на групата „Smokie - Уведомление. В него ме уверяваха, че в момента дружеството е в процес на финализиране и уточняване на финансовите отношения с „ТИКЕТ ПРО БЪЛГАРИЯ“ ЕООД, по подписания между тях договор. Ангажираха се, в разумен срок, след уреждане на отношенията си с „ТИКЕТ ПРО БЪЛГАРИЯ“ ЕООД, да бъдат възстановени всички суми по закупени билети за отменения концерт на „Smokie” за 09.02.2018 год.

Тогава, от дружеството помолиха всеки заинтересован гражданин да изпрати данните си на имейл Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

Днес, 20 април 2018 год. от посочения адрес на електронна поща, получих ново уведомление, от което става ясно, че двете дружества не са постигнали съгласие и не са уредили финансовите си взаимоотношения.

В уведомлението се твърди, че закупилите билети имат касова бележка за сумата, на която е отбелязана като издател фирмата  „ТИКЕТ ПРО БЪЛГАРИЯ“ ЕООД. Аз не зная дали е така, но  се съветват лицата, които са закупили билети да си потърсят парите от това дружество.

За съжаление, при липса на доброволно възстановяване на сумите, ще трябва да се търси съдебна защита, а тя предполага повече разходи от стойността на билетите.

Все пак изразявам надежда, че тези дружества, с име и история в организирането на концерти  ще потърсят извънсъдебен начин за уреждане на взаимоотношенията си и най-вече ще намерят начин за възстановяване на сумите на закупилите билети лица.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови