Румънеца и Енчев отново откриват Daclub в Бургас

Потребителски рейтинг: 0 / 5

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

„Който познае кога ще е голямото откриване на Daclub ще спечели бутилка уиски!

Играта продължава до този петък, когато ще обявим датата на старта“, обявиха рапдуото Румънеца и Енчев. 

Заведението ще заработи през януари т.г. в Бургас. Шоумените за втори път се опитват да овладеят нощния живот в морския град, като първият беше през 2012 г. с нощен бар със същото име. Сега обаче Daclub ще е на друго място – до Бургаския свободен университет.

Румънеца и Енчев напоследък се подлагат на ежедневен енергиен заряд. Хранителните режими на рапърите са съставени от популярния диетолог д-р Енджи Касабие, която се грижи за линията на редица български звезди. Освен това е съставяла здравословните менюта на холивудските звезди Силвестър Сталоун, Робърт Де Ниро и Джейсън Стейтъм по време на снимките им в София.

Чаровната дама е категорична, че Румънеца и Енчев трябва да вечерят 2, 3 часа преди лягане и задължително да го спазват дори при среднощните хапвания, неизбежни след участията им в клубовете. Поне през първия месец Енчев е хубаво да консумира каквото и да е, но до 300 грама на обяд и до 250 грама на вечеря, като омлетът, кроасанът, дори баничката сутрин не са му забранени. За щастие в менюто на Румънеца, известен като любител на морските дарове, влиза рибата, и то няколко пъти седмично. Разрешени са му също паста и ризото. Докато спазват здравословно меню, рапърите ходят редовно на фитнес.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови