Стефан Илчев затънал в дългове

Големият победител на седмия сезон на „Като две капки вода” Стефан Илчев, който спечели на финала с брилянтната си имитация на Лили Иванова, ще продаде наградата си от шоуто – лек автомобил Ford, пише "Уикенд".

Музикантът потвърди, че не възнамерява да ползва колата. Талантливият изпълнител затънал в дългове, затова се налагало да се раздели с лъскавото возило.

Макар че не може да се оплаче от липса на ангажименти, през последните месеци Стефан задлъжнял покрай боледуването и смъртта на татко си. Бившият моряк от Бургас дълго се лекувал, а младият певец дал на практика всичките си спестявания, за да го спаси. 

Лекарите обаче не само, че не успели да го стабилизират, но и му поставили грешна диагноза. В смъртния акт на бащата на Илчев пишело, че е починал от алкохолна цироза, при положение, че той изобщо не пиел. Истината била, че черният му дроб заболял заради отровите, с които работел.

Стефан отделил прилична сума, с която да финансира първия си албум. Наложило се обаче да ги похарчи по доктори. След като спестяванията свършили, талантливият имитатор се принудил да иска заеми от приятели.

„Никога не съм се колебал. Предпочетох да нямам свои песни, но да задържа татко още няколко месеца на тази земя”, призна безспорният любимец на зрителите на забавното предаване за имитации.

Сега, след като стана шампион в „Капките”, интересът към Стефан Илчев е осезаемо повишен.Талантливият певец има куп покани за участия, а хонорарът му се покачи от 1000 на 2500 лева. Важно е да се добави, че цялата сума остава за него, тъй като няма продуцентска къща зад гърба си.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови