Провал: BOND няма да свирят тази вечер в Бургас

Концертът на световноизвестния струнен квартет BOND, който трябваше да се състои тази вечер, 11 юли, в Летния театър в Бургас, няма да се проведе. Това съобщи организаторът Маруся Русева.

Причината е, че цигуларките не са хванали полетите си за България, а мотивите им за това са напълно неизвестни до този момент.

Едната от музикантките е трябвало да лети с директен полет от Дъблин за Бургас, а другите три - от Лондон до Варна, където също им предстоеше концерт. Снощи около 23,00 часа с почуда организаторите са разбрали, че BOND изобщо не са се качили в самолетите за България. Странното е, че всички опити за връзка с техния мениджър са се оказали безуспешни и засега няма нито обяснение, нито някакъв контакт с групата.

Причините за непрестигането на струнния квартет не са финансови, категорична е Маруся Русева. Абсолютно всичко е било платено според сключения договор. Местата в Летния театър са били почти разпродадени нацяло, така че решението на изпълнителките не е и заради слаб интерес.

Организаторите се извиняват за причинените неудобства на музикалните фенове и съобщават, че билетите могат да се върнат на касите, от които са закупени. Концертът на BOND в Бургас изцяло пропада и няма вариант да се състои на друга дата, уточни Русева.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови