Обособяват паркинг на ул.Булаир за Spice music festival

Няма да се допускат автомобили от кръговото на х-л "Приморец" към Морска гара от 9 часа на 9 август до 9 часа на 11 август

Специална паркинг зона ще бъде обособена на ул. "Булаир", в отсечката от ул. "Фотинов" до ул. "Цар Симеон 1", по време на Spice music festival. Посетителите на фестивала ще могат да паркират колите си в двете десни платна. Паркинг зоната ще може да осигури места за около 120 автомобила и да се ползва от 14.00 часа на 9 август до 12 часа на 11 август. Това стана ясно на среща между организаторите, представители на компетентните институции и на общината.

С цел осигуряване на подходящи условия за провеждането на фестивала и гарантиране сигурността на присъстващите, се налага временно ограничение на движението от кръговото кръстовище на х-л "Приморец" в посока Морска гара. То ще бъде въведено от 9 часа на 9 август до 9 часа на 11 август.  Посетителите на феста могат да ползват и алтернативни паркинги в близък периметър до събитието - Паркинг "Гурко", Паркинг "Опера", Паркинг "Трия Сити център",Паркинг "Кирил и Методий", Паркинг "Пиргос".

От 7 до 11 август на същото място на Пристанище Бургас, до Морска гара, ще се провежда и фестивалът Street Food & Art Festival. В програмата му са включени  кулинарни демонстрации, вълнуващи срещи с известни готвачи и блогъри, акустични концерти и лятно кино.

Тогава достъпът ще е свободен до бариерата на Пристанището.

На 9 и 10 август, когато на същата територия ще се провежда Spice Music Festival 2019, входът ще бъде само с билети до полунощ. 

След това ще е свободен, но входът ще е до кръговото кръстовище на х-л "Приморец".

На 11 август, в рамките на STREET FOOD & ART FESTIVAL ще се проведе българското издание на European Street Food Awards. Входът е свободен

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови