Ангелкова шашна летовниците в Свети Влас с тоалет за 4 бона

Николина Ангелкова впечатли всички в курорта Свети Влас с уникалния тоалет, с който се издокара за вечеря.

Министърката на туризма показа рокля и обувки от последната колекция на италианските дизайнери Долче и Габана, струващи космическите 4000 лева.

Ангелкова се похвали не само с фешън дрешката, но и с перфектна фигура, като се щракна на любимото си място за проверки - плажа.

Ефектната рокля, която няма как да не се понрави на всяка дама е възкъса, с актуален принт на големи цветни рози. За да е в тон, Ангелкова обу и  обувки с висок ток със същите мотиви. Шефката на туризма се щракна на фона на залязващото слънце и акостиралите яхти на "Марина Диневи“.

Тоалетът на Ангелкова се предлага в  официалния сайт на модната къща за 1250 евро, което се равнява на 2446 лева. Изваяните обувки с инкрустирани камъни пък са на цена 725 евро, или 1418 лева.

Туристическата шефка се слави със страстта си към модата и ексцентричните си дрехи. Министърката шашна дори ВИП-звезди от Холивуд си на връчването на наградите "Оскар“ през 2018 г., на които блесна с уникална дълга полупрозрачна рокля. Ангелкова винаги е казвала, че купува дрехите си със собствени средства, пише лупа.бг. 

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови