Тръгват два сериала снимани в Слънчев бряг и Царево

„Съни бийч“ и "All Inclusive" започват през пролетта по Нова и БТВ

Бурният живот в най-големия български курорт вдъхновява създателите на сериала "Съни бийч". Той ще върви по БТВ и е дело на продуцентската къща на Иван и Андрей, съобщи БНР Бургас.  

Те го определиха като забавна телевизионна поредица с елемeнти на екшън. Основната линия на сюжета, консултиран от майстора на хумора Любен Дилов-син, е за група сезонни работници, наети в хотели, капанчета и дискотеки.  

Снимките са на Северния плаж в курорта и няколко от най-луксозните хотели. Сериалът събира плеяда млади звезди на екран –Бойко Кръстанов, Иво Аръков, Явор Бахаров, Евелин Костова, Боряна Братоева и Лидия Инджова. 

Идеята е да се повдигне завесата към потайностите на хотелиерския и туристическия бизнес, пречупени през личните истории на персонажите. "Съни бийч" е заложен за февруари и ще се излъчва един път в седмицата. Режисьор е младият Димитър Димитров.

Нов български сериал започва през пролетта и по Нова ТВ. Поредицата ще се казва "All Inclusive" и също има амбициите да поднесе свежа доза хумор. Историята се заплита около две приятелски семейства, които тръгват от София към родното Черноморие, за да се впуснат в щура ваканция с много смях и неочаквани обрати. 

Със сигурност зрителите ще разпознаят, че сериалът е сниман основно в Царево. Всеки от героите потегля със свои проблеми, но след морските приключения и предизвикателства компанията се завръща променена, но и по-сплотена. 

В главните роли тук ще видим Ненчо Балабанов, Любен Кънев, Елена Атанасова, София Маринкова, Йоанна Начева, Силвестър Велячки, Нели Монеджикова, Любомир Бъчваров, Алекс Иванов и Петър Калчев. 

Според продуцентите героите от сериала са близки до реалността и много зрители ще се припознаят в тях, а през усмивка и намигване,„All Inclusive" повдига важните теми за любовта и приятелството във всички възрасти. Зад продукцията стои продуцентска къща "Hidalgo", а изпълнителен продуцент е Краси Ванков. Режисьори са Боя Харизанова и Тодор Николов, с главен сценарист Иван Ангелов. 

Едноименната песен от сериала вече звучи в радиоефира. Изпълняват я двама от актьорите екранната двойка Ненчо Балабанов и Елена Атанасова.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови