Малък Тошко прави стриптийз в Биг Брадър

"Биг брадър ол старс" стана стрийптийз арена на вука на Тодор Живков – Тодор Славков, по-известен като Малък Тошко. След като закуси с бира и веднага мина на уиски, а после провали седмичната мисия, татовият внук започна да си събува гащите и да си развява „подробностите“ пред останалите съквартиранти.

С поведението си той скандализира приятелката си Катето Евро и тя пожела да напусне къщата.

В началото на формата Тошко даде обет да „бъде нов човек“, той помагаше в домакинството, спортуваше и участваше активно в живота в къщата. Последните дни съквартирантите не могат да познаят колоритния си приятел, той прекалява, заяжда се с повечето и не ги оставя да спят до късно вечерта.

Катето Евро и Христо Трифонов се опитаха да предотвратят последващи изблици на Малък Тошко, като му скриха пиенето. Петя Буюклиева изненада неприятно всички, защото тя разкри на Тодор заговора и се опита да извлече лични дивиденти от това. 

Началото на конфликта между Тошо и Катето Евро бе поставено в новата седмична мисия на съквартирантите. Тя се казваше «Кое е числото?”. Когато чуят имената си, извиканите съквартиранти имаха 20 секунди, за да стигнат до тайната стая, където на плазмата се появява логото на "Биг брадър", а тяхната задача бе да преброят колко пъти са го видели. Катето и Тодор играха като отбор, но актрисата трябваше да брои за двама.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови