Избират Алисия за модна икона на 2014 година

Потребителски рейтинг: 0 / 5

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Сред досегашните носители на това отличие са били Юлияна Дончева, Димитър Бербатов, Владимир Карамазов, Елена Петрова, Калин Врачански, Деница Атанасова-Гергова, Мария Илиева, Лили Иванова.

 

Освен фолкаджийката, Валерия Велева, Велизар Соколов – Заки, Григор Димитров и Мария Силвестър са номинирани за най-елегантните българи за 2014 година в конкурса „БГ модна икона”. 

Новите носители на приза “БГ модна икона” за 2014 г. бяха избрани след онлайн гласуване и от експертна комисия на Академията за мода, включваща 40 водещи модни и лайфстайл журналисти. Основните критерии за избор на най-елегантните българи са: изискан вкус, модерен стил, безупречна култура и професионален успех.

По повод класацията на най-елегантните българи проф. Любомир Стойков, председател на Академията за мода, сподели: „Най-новите победители в класацията „БГ модна икона” са от шоубизнеса, спорта и журналистиката. Това е несъмнен знак, че представителите на тези сфери трябва да си дават сметка за голямото влияние – в т.ч. и естетическо, което оказват върху обществото и оттук – да бъдат още по-взискателни към своето публично поведение и външността си.” 

Церемонията по връчването на наградите и модните дефилета ще се състоят на 10 декември. 

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови