Сериалът Съни бийч започва на 21 февруари

Горещата романтична комедия ще доведе лятото в ефир 

bTV ще заложи на новия български сериал „Съни бийч“ за откриването на пролетния си телевизионен сезон. Премиерата на оригиналната продукция, която обещава да се превърне в хита сред българските сериали тази пролет, ще бъде седмица по-рано - на 21 февруари, а първият епизод ще се излъчи от 20 часа. 

Романтичната комедия, копродукция на bTV и „Междинна станция“, е създадена според световните кино стандарти, с вълнуваща история, която повдига завесата към потайностите на хотелиерския бизнес, пречупени през личните истории на персонажите. 

„Съни бийч“ притежава всички характеристики на един модерен праймтаймов сериал - завладяваща история, отлична актьорска игра, силни персонажи и най-високо качество на реализацията, включително с техники на заснемане, които са използвани за първи път в подобна продукция. 

За „Съни бийч“

Всеки епизод на „Съни бийч“ пренася зрителите в пъстрия свят на една от най-посещаваните и коментирани български туристически дестинации – Слънчев бряг. Сериалът разказва историята на  четиримата приятели, сезонни работници в голям хотел на Слънчев бряг: умният и чаровен Гомес /Бойко Кръстанов/, пиколо и разведен баща, сексапилната аниматорка Ивон /Евелин Костова/, задръстената ѝ сестрата Дарина /Лидия Инджова/, назначена за екскурзовод и супер сваляча, но леко ограничен спасител на басейна – Младен /Иво Аръков/.

По всичко изглежда, че това ще е последното лято за групата, защото осъзнават, че искат да постигнат нещо повече с живота си. Работата им минава в справяне със странни, комични и нелепи ситуации с гости на хотела, основно със страни прищевки на чужденци. Скоро обаче на хоризонта се появява общ враг, с когото групата трябва да се справи.

Това е младият син на собственика на хотела - арогантният и несигурен Никола /Явор Бахаров/ - разглезено богато синче, на когото в миналото са му се подигравали. Сега той е готов за отмъщение.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови