Ангелкова с ризка Dolce & Gabbana за $ 1145

В елегантна бледорозова, 100% копринена риза с флорален принт на бели лилии и панделка за яка се изказа вчера от парламентарната трибуна министърката на туризма.

Николина Ангелкова призова всички ни да подкрепим българския туризъм, като посетим нашето Черноморие това лято, в допълнение към съобщението, че хотелите и местата за настаняване в страната отварят. Едновременно с рутинните си задачи, министър Ангелкова отдаде и почит към италианската философия за живота La Dolce Vita – вероятно това е посланието, което се опитва да излъчи.

Въпреки че по коприненото творение, с което е облечена госпожа министърката, няма явни белези за определена марка, Dolce & Gabbana почеркът е на практика необъркваем.

Моделът е от колекция Пролет/Лято 2019 на фешън дуото Доменико-Стефано, към момента е изчерпан във всички големи онлайн ритейлъри, но откриваме последна бройка, при това на 40-процентово намаление. За протокола, цената на изкусната италианска риза е 1 145 долара (приблизително 2 064 лева), а с намалението – $ 687 или 1 238 лева.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови